Laddstationer | Falkenberg Energi

Våra laddstationer på Stortorget, P-hus Centrum (Kronan) och Bacchus ingår i nätverket ON Drive, som finns över hela Sverige och i stora delar av Europa. Samtliga laddstolpar är utrustade med Type 2-uttag. För att ladda behöver du ha med dig en egen laddkabel.

Med Falkenberg Energis laddkort fyller du enkelt på din laddning när du är ute och kör, oavsett om du behöver ladda när du gör ett ärende eller köra längre sträckor med din elbil. Vid våra laddstationer kan den som vill ladda sin bil, men med vårt laddkort blir det enklare och billigare.

Stortorget

På Stortorget finns fem laddpunkter. De är alla semisnabba laddare som innebär att du kan ladda bilen på 1–3 timmar, beroende på vilken bil du har.

P-hus Centrum (Kronan)

I P-hus Centrum finns åtta laddpunkter. De är alla semisnabba laddare som innebär att du kan ladda bilen på 1–3 timmar, beroende på vilken bil du har.

Bacchus

På besöksparkeringen till vårt kontor på Bacchus väg 1 finns två laddpunkter. På kontorstid är den avsedd för våra besökare, övrig tid är den publik. Det är en semisnabb laddare som innebär att du kan ladda bilen på 1–3 timmar, beroende på vilken bil du har.