Laddstationer | Falkenberg Energi

Våra laddstationer på Stortorget, P-hus Centrum (Kronan), Falkenbergs Vårdcentral, Bacchus och Katrinebergs folkhögskola ingår i nätverken E.ON Drive och Virta, som finns över hela Sverige och i stora delar av Europa. Samtliga laddstolpar är utrustade med Type 2-uttag. För att ladda behöver du ha med dig en egen laddkabel.

Med Falkenberg Energis laddkort fyller du enkelt på din laddning när du är ute och kör, oavsett om du behöver ladda när du gör ett ärende eller köra längre sträckor med din elbil. Vid våra laddstationer kan den som vill ladda sin bil, men med vårt laddkort blir det enklare och billigare.

Stortorget

På Stortorget finns fem laddpunkter. De är alla semisnabba laddare som innebär att du kan ladda bilen på 1–3 timmar, beroende på vilken bil du har.

P-hus Centrum (Kronan)

I P-hus Centrum finns åtta laddpunkter. De är alla semisnabba laddare som innebär att du kan ladda bilen på 1–3 timmar, beroende på vilken bil du har.

Falkenbergs Vårdcentral

På parkeringen vid Falkenbergs Vårdcentral (Urmakaregatan) finns tio laddpunkter. De är alla semisnabba laddare som innebär att du kan ladda bilen på 1–3 timmar, beroende på vilken bil du har.

Bacchus

På parkeringen till vårt kontor på Bacchus väg 1 finns fyra laddpunkter. De är alla semisnabba laddare som innebär att du kan ladda bilen på 1–3 timmar, beroende på vilken bil du har.

Katrinebergs folkhögskola

På parkeringen till nya idrottshallen finns fyra laddpunkter. De är alla semisnabba laddare som innebär att du kan ladda bilen på 1–3 timmar, beroende på vilken bil du har.