Elavtal för företag | Falkenberg Energi

När du tecknar elavtal med oss får du alltid el märkt Bra Miljöval utan extra kostnad. Vi tycker inte det ska vara dyrt eller svårt att göra ett klimatsmart val. Som kund hos Falkenberg Energi tar du ställning för klimatet och bidrar till utbyggnaden av förnybara energikällor.

Varför ska ditt företag teckna avtal med Falkenberg Energi?

Vi behöver alla bidra till en bättre framtid genom minskad miljöpåverkan och vi vill göra det lätt för våra kunder att vara klimatsmarta. Som kund hos oss är du och ditt företag med och påverkar utvecklingen mot ett hållbarare samhälle. Du får personlig rådgivning och vi skräddarsyr ett elavtal som förbättrar din verksamhets miljöprofil, Som tack erhåller företaget ett intyg gällande hållbarhetsarbetet.

Vilket elbehov har ditt företag?

Vi hjälper dig till ett elavtal som passar just ditt företag. Oberoende av var i Sverige företaget finns kan du köpa el från Falkenberg Energi. Våra elavtal passar alla verksamheter oavsett bransch och storlek. Om din elförbrukning överstiger 60 000 kWh/år lämnar vi gärna en offert. Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt val av Falkenberg Energi som elleverantör så oavsett om du vill diskutera en tillfällig lösning eller en långsiktig strategi hjälper våra erfarna rådgivare dig. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Sveriges nöjdaste företagskunder 2019

Falkenberg Energi har Sveriges nöjdaste företagskunder på elhandel enligt fjolårets undersökning av branschens kundnöjdhet. Vi ligger på över 75 i nöjdkundindex för både privat- och företagskunder, vilket motsvarar mycket nöjda kunder. Vi tackar våra kunder för de fina omdömena vi fått och ser fram emot nya samarbeten.

Kontakta oss för offert

Caroline Casparson
0346-88 67 26
caroline.casparson@falkenberg.se