Elavtal för företag | Falkenberg Energi

När du tecknar elavtal med oss får du alltid el märkt Bra Miljöval utan extra kostnad. Du får personlig rådgivning och vi skräddarsyr ett elavtal som förbättrar din verksamhets miljöprofil. Genom att välja ett elavtal märkt Bra Miljöval är du och ditt företag med och påverkar förändringen mot ett mer klimatsmart samhälle. Ett viktigt och ansvarsfullt val som gör skillnad!

Vi erbjuder även ett hållbarhetsintyg till de som så önskar. Intyget visar hur mycket den årliga miljöpåverkan (kg/MWh koldioxid) minskat genom att företaget valt Falkenberg Energi.

Vilket elbehov har ditt företag?

Vi hjälper dig till ett elavtal som passar just ditt företag. Oberoende av var i Sverige företaget finns kan du köpa el från Falkenberg Energi. Våra elavtal passar alla verksamheter oavsett bransch och storlek. Om din elförbrukning överstiger 60 000 kWh/år lämnar vi gärna en offert. Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt val av Falkenberg Energi som elleverantör så oavsett om du vill diskutera en tillfällig lösning eller en långsiktig strategi hjälper våra erfarna rådgivare dig. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Nöjda företagskunder 2020

Falkenberg Energi ligger fortsatt i toppen, på sjätte plats i branschen när det gäller mest nöjda företagskunder på elhandel enligt 2020-års undersökning av branschens kundnöjdhet (Svenskt Kvalitetsindex). Vi tackar våra kunder för de fina omdömena vi fått och ser fram emot nya samarbeten.

Kontakta oss för offert

Caroline Casparson
0346-88 67 26
caroline.casparson@falkenberg.se