Elavtal för företag | Falkenberg Energi

När du tecknar elavtal åt ditt företag med oss på Falkenberg Energi får du ett elavtal som passar just ditt företag och de behov som finns, oberoende av var i Sverige företaget är beläget.

Våra elavtal passar alla verksamheter, oavsett bransch och storlek. Överskrider elförbrukningen däremot 60 000 kWh/år, så får du gärna kontakta oss för en offert.

Ett viktigt och ansvarsfullt val som gör skillnad

På Falkenberg Energi erbjuder vi förnybar el från en mix av 88 % vattenkraft, 10 % vindkraft och 2 % solkraft. Givetvis är elen alltid märkt Bra Miljöval, vilket är den tuffaste och Sveriges enda oberoende märkning för att elen kommer från förnybara källor som dessutom uppfyller hårda miljökrav.

Genom att välja ett elavtal märkt Bra Miljöval är du och ditt företag med och påverkar förändringen mot ett mer klimatsmart samhälle. Vi kan också erbjuda ett hållbarhetsintyg om så önskas, vilket visar hur mycket den årliga miljöpåverkan (kg/MWh koldioxid) har minskat genom att företaget har valt Falkenberg Energi.

Vilka elbehov har ditt företag?

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med oss på Falkenberg Energi som elleverantör. Oavsett om du vill diskutera en tillfällig lösning eller en långsiktig strategi, så finns våra rådgivare nära till hands när du behöver hjälp.

Kontakta oss för personlig rådgivning, så skräddarsyr vi tillsammans ett elavtal som bemöter de behov som finns och förbättrar verksamhetens miljöprofil.

Topp tio mest nöjda företagskunder 2020

Vi på Falkenberg Energi är stolta över att fortsatt ligga i toppen, på sjätte plats i branschen, gällande mest nöjda företagskunder inom elhandel enligt 2020-års undersökning av branschens kundnöjdhet (Svenskt Kvalitetsindex). Vi tackar våra kunder för de fina omdömen som vi har fått och ser fram emot fler nya samarbeten.

Företagsavtal vid elförbrukning över 60 000 kWh

Alla elbehov ser olika ut och kräver av den anledningen olika elavtal. Om elförbrukningen inom ditt företag överskrider 60 000 kWh/år får du gärna kontakta oss. Lämna dina uppgifter nedan, så återkopplar vi så snart vi kan för en offert.

  ** Se anläggnings-ID på din nuvarande elnätsfaktura.
  * Obligatorisk uppgift.
  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, läs mer här. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA; Googles Privacy Policy samt Terms of Service tillämpas.

  Kontakta oss för offert

  Caroline Casparson
  0346-88 67 26
  caroline.casparson@falkenberg.se