Elavtal för företag | Falkenberg Energi

När du tecknar elavtal åt ditt företag med oss på Falkenberg Energi får du ett elavtal som passar just ditt företag och de behov som finns, oberoende av var i Sverige företaget är beläget.

Våra elavtal passar alla verksamheter, oavsett bransch och storlek. Överskrider elförbrukningen däremot 60 000 kWh/år, så får du gärna kontakta oss för en offert.

Val av elavtal är ett viktigt och ansvarsfullt val som gör skillnad

Vi säljer Bra Miljöval El från förnybar energikällor eller Fossilfri el. Väljer ni ett elavtal från förnybara energikällor kommer elen från sol, vind och vatten. Vårt förnybara avtalsalternativ är dessutom märkt med Bra Miljöval, vilket är den tuffaste miljömärkningen man kan ha på el i landet. Detta val av elavtal gör att ni som företag får en tydlig miljöprofil på ert elinköp. Väljer ni vårt fossilfria avtalsalternativ kommer elen från kärnkraft.

Vid val av Bra Miljöval avtal har vi möjlighet att erbjuda er ett hållbarhetsintyg om så önskas. Hållbarhetsintyget visar på hur mycket er årliga miljöpåverkan (kg/MWh koldioxid) har minskat genom att företaget har valt Bra Miljöval el från Falkenberg Energi.

Vilka elbehov har ditt företag?

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med oss på Falkenberg Energi som elleverantör. Oavsett om du vill diskutera en tillfällig lösning eller en långsiktig strategi, så finns våra rådgivare nära till hands när du behöver hjälp.

Kontakta oss för personlig rådgivning, så skräddarsyr vi tillsammans ett elavtal som bemöter de behov som finns och förbättrar verksamhetens miljöprofil.

Vi har nöjda företagskunder

Vi är stolta över att ha nöjda kunder runtom i landet. Åren går men vi är fortfarande glada och oerhört stolta över att vi knep förstaplatsen 2019 av att ha de mest nöjdaste företagskunderna inom elhandel via SKI:s nöjd kund undersökning (NKI). Vi tackar våra kunder för alla fina omdömen vi har fått genom åren och fortfarande får och ser fram emot fler nya samarbeten framöver.

Företagsavtal vid elförbrukning över 60 000 kWh

Alla elbehov ser olika ut och kräver av den anledningen olika elavtal. Om elförbrukningen inom ditt företag överskrider 60 000 kWh/år får du gärna kontakta oss. Lämna dina uppgifter nedan, så återkopplar vi så snart vi kan för en offert.

  ** Se anläggnings-ID på din nuvarande elnätsfaktura.
  * Obligatorisk uppgift.
  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, läs mer här. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA; Googles Privacy Policy samt Terms of Service tillämpas.

  Kontakta oss för offert

  Caroline Casparson
  0346-88 67 26
  caroline.casparson@falkenberg.se