Driftstatus

Entreprenadchef till Falkenberg Energi 

Vår nuvarande chef går i pension och vi söker därför en ny chef till vår Entreprenadavdelning inom affärsområde Elnät.
Falkenberg Energi AB är ett kommunägt bolag med en av Sveriges starkaste miljöprofiler för energiföretag. Tillsammans jobbar vi utifrån visionen ”Energi för en hållbar framtid”. Vi utvecklar ständigt vår verksamhet inom elhandel, elnät och fjärrvärme för att på bästa sätt möta våra kunders behov. Vi är 43 anställda, omsätter cirka 200 Mkr och har god lönsamhet. Falkenberg Energi ansvarar bland annat för distribution av 365 GWh el till 15 000 kunder inom Falkenbergs kommun. Det som kännetecknar vår företagskultur är en familjär anda och en prestigelös inställning med fokus på samarbete utifrån vår gemensamma värdegrund.

Vi går en spännande framtid till mötes där elnätet spelar en viktig roll i omställningen till förnybar energi. Falkenberg växer, vilket innebär många nya projekt framöver. Dessutom har vi ett stort behov av att reinvestera i vårt befintliga elnät. I samarbete med berörda medarbetare får du möjlighet att påverka elnätsbolagets teknikutveckling.  

Dina arbetsuppgifter: 
I rollen som Chef för entreprenadavdelningen kommer du att ansvara för utförandet av ny- och ombyggnationer samt underhållsarbete av våra anläggningar. Vi utför även uppdrag åt Falkenbergs kommun inom vattenkraft och gatubelysning. Entreprenadavdelningen består idag av 10 montörer där du har ett ansvar att leda, motivera och utveckla personalen. Du ansvarar för den övergripande arbetsplaneringen och att uppdragen utförs säkert, i tid och inom budget. Att ständigt utveckla och effektivera arbetssätten i samarbete med dina medarbetare är också en viktig uppgift. 

Dina arbetsuppgifter omfattar även framtagande av budgetunderlag och underlag till verksamhets- och teknikplan. Du rapporterar till elnätschefen.

Den vi söker:
Vi söker dig som har en utbildning inom el/kraft-området, erfarenhet från arbetsområdet och tidigare erfarenhet från en roll som chef eller arbetsledare. Du har kunskaper inom EBR, ESA och ellagstiftningen. Har du dessutom erfarenhet inom systemet DP Power är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person har du en väl utvecklad social kompetens och tycker att mötet med andra människor är både utmanande och stimulerande. I din roll som chef skapar du delaktighet, sätter tydliga mål, kommunicerar, interagerar och drivs av att skapa resultat. Du jobbar proaktivt och har förmåga att initiera, genomföra och slutföra uppdrag affärsmässigt och enligt krav på lönsamhet. 

Självklart identifierar du dig med våra värderingar – engagemang, öppenhet och ansvar.

Inom Falkenberg Energi strävar vi efter att vara en jämställd och öppen arbetsplats som speglar samhället vi verkar i. Vi ser därför gärna sökande med olika kulturell bakgrund och erfarenheter. 

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning i ett välrenommerat kommunägt företag som är ett av Sveriges miljösmartaste energibolag. Hos oss får du ett fritt och utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats med familjär anda, där vi har en prestigelös inställning med fokus på samarbete utifrån vår gemensamma värdegrund. 

Vill du veta mer om tjänsten? I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Kontakta rekryteringskonsult Maria Skärström på telefon 0723-96 52 24 eller maria.skarstrom@onepartnergroup.se. Facklig representant är Tomas Bengtsson, VISION, tel 0346-88 67 17.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning hos Falkenberg Energi. Tillträde enligt överenskommelse, gärna i början av september.

Sista ansökningsdag: 2019-05-05. Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten omgående via www.onepartnergroup.se

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering och bemanning, lager och logistik, utbildning eller smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. 
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 43 orter, med över 2 500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig? 
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se