Ny affärsområdeschef för fjärrvärme på FEAB | Falkenberg Energi
3 mar 2023

Ny affärsområdeschef för fjärrvärme på FEAB

PRESSMEDDELANDE 2023-03-03

Den 1 mars 2023 började Mattias Björkman som affärsområdeschef för fjärrvärme på Falkenberg Energi. Mattias kommer närmast från en tjänst som projektchef på Halmstads Energi och Miljö AB (HEM). Där han ansvarat för företagets projektavdelning på åtta medarbetare.

– Jag ser fram emot att arbeta på Falkenberg Energi. Här finns många spännande projekt som vi har framför oss och fjärrvärmen i Falkenberg växer stadigt. Sedan finns det så många spännande utmaningar kopplat till både dagens och framtidens energisystem. Falkenberg Energi ligger i framkant inom många områden. Dessutom känns det extra roligt att bidra med min erfarenhet från fjärrvärmeproduktion och stora projekt i Halmstad, säger Mattias Björkman.

– Energi- och klimatomställning kräver att vi jobbar tillsammans för att nå en hållbar framtid. Hela spelplanen och energibranschen har skakats om efter Ukrainakriget så det gäller att se de nya möjligheterna. Mattias är en stabil och kunnig person med båda fötterna på jorden. Han kommer att bidra på ett positivt sätt till Falkenberg Energi och våra kunders utveckling. Vi är stolta och glada för att ha honom hos oss, säger Bo Anders Antonsson, VD på Falkenberg Energi.