Ny affärsområdeschef för elnät på FEAB | Falkenberg Energi
29 aug 2022

Ny affärsområdeschef för elnät på FEAB

PRESSMEDDELANDE 2022-08-29

Fr.om. 1 december 2022 börjar Erik Gustavsson som affärsområdeschef för elnät på Falkenberg Energi. Erik kommer närmast från en tjänst som avdelningschef på Halmstads Energi och Miljö Nät AB (HEM Nät). Där han ansvarat för elnätsprojekt och planeringsverksamhet.

– Jag ser fram emot att arbeta med våra kunder i Falkenberg. Det finns så många spännande utmaningar kopplat till både dagens och framtidens energisystem. Falkenberg Energi ligger i framkant inom många områden. Dessutom känns det extra roligt att bidra till utveckling i Falkenbergs kommun eftersom jag både är uppvuxen och bor i kommunen, säger Erik Gustavsson.

– Vi är bara i början av en energi- och klimatomställning som kräver att vi jobbar tillsammans för att nå en hållbar framtid. Erik är kunnig och engagerad person med båda fötterna på jorden. Han kommer att bidra på ett mycket positivt sätt till Falkenberg Energi och våra kunders utveckling. Vi är glada för att ha honom hos oss, säger BO Anders Antonsson, VD på Falkenberg Energi.

Ytterligare information lämnas av VD Bo Anders Antonsson på 0346-88 67 32.