Mina sidor under utveckling | Falkenberg Energi
7 feb 2024

Mina sidor under utveckling

Ni är många som hör av er och frågar om våra nya Mina sidor som vi lanserade i förra veckan. De frågor ni har är allt från att det är klurigt att logga in till att ni inte ser allt som ni såg tidigare. Kanske har ni solproduktion som inte syns eller rentav en aktiv anläggning ni inte ser. Era frågor har varit många och olika under veckan och vi har noterat alla och felanmält till vår systemleverantör som jobbar för att få detta löst så snabbt som möjligt.

Är ni kund hos oss och loggar in på Mina sidor så ska ni givetvis se alla era aktiva anläggningar, ni ska även se förbrukning per timme om er mätare är timmätt. Är er mätare inte timmätt så ser ni avläsning per månad. Upplever ni att något inte står rätt till så tveka inte att hör av er så kollar vi närmare på vad felet kan bero på för just dig. Med största sannolikhet kan vi nog dessvärre inte lösa problemet själva utan måste koppla in vår systemleverantör. Systemleverantören är medveten om de kändaste felen och jobbar för att få detta löst.

Vår förhoppning är att nya Mina sidor ska bli till det bättre än tidigare, vi är inte riktigt där än men förhoppningsvis kommer vi dit så småningom. Vi vill därför be er att ha tålamod.

Vi vill även passa på att tipsa om att ladda ner vår app och bekanta er med den om ni inte redan gjort detta.