Faktura varje månad eller varannan? | Falkenberg Energi
En person sitter bekvämt och håller en smartphone med Falkenberg Energis app öppen på skärmen, som visar en bild av en falk med företagets logotyp. Detta representerar symboliskt Falkenberg Energis vision om skärpa och snabbhet när det gäller att leverera miljömärkt el och innovativa energilösningar till sina kunder. Appen är ett exempel på företagets åtagande att integrera modern teknik för att förbättra kundupplevelsen och underlätta en hållbar livsstil.
7 maj 2024

Faktura varje månad eller varannan?

Från och med den 1 maj återgår vi till att börja fakturera våra kunder varannan månad igen om man har en årsförbrukning som inte överstiger 8 000 kWh. Önskar du fortsatta att få din faktura varje månad hör du bara av dig till oss så registrerar vi detta åt dig. Det kostar inget extra att få sin faktura varje månad.

Ändringen innebär att alla befintliga kunder som har ett elabonnemang med en årsförbrukning upp till 8000 kWh kommer få sin faktura för månaderna maj och juni först i juli månad. Du kan sedan förvänta dig en faktura ojämna månader framöver från oss. Har du fjärrvärme kommer den fakturan fortsatt skickas ut varje månad.

Är du osäker på hur stor årsförbrukning du har så ser du detta i vår app eller på Mina sidor. Du ser även din aktuella årsförbrukning på din faktura.